Foça Konaklama


Foça'nın turizm varlığının son yıllarda ortaya çıkması Foça'ya oldukça iyi yatırımlar sağladır.Daha önceleri fazla göz önünde olmayan Foça günümüzde aldığı yatırımlar sayesinde oldukça iyi yerlere gelmiştir.Bölgeye ilk olarak yapıla yatırımlar ulaşım üzerine idi.Bunlarda olumlu geridönüş alındığı için Foça'ya daha farklı yatırımlarda yapılmıştır.

Konaklama üzerine yapılan yatırımlarda bunlardan bir tanesidir.Bölgede daha önceleri konaklama şartları oldukça iyi değildi.
Bölgede tatil yapmak isteyenler genelde kendi konutlarına sahip olurdur.Fakat bu yatırımlardan sonra bölge bu açıdan oldukça hareketlendi.

Bölgede bir çok kalitede ve her aile bütçesine uygun konaklama merkezleri bulunur hale geldir.Bunun bögle turizmi açısından önemi oldukça fazladır.Zira konaklama kapasitesi olmayan tatil beldeleri kendi yöresine hizmet etmektedn öteye gidemez.Bu yüzden Foça günümüzde oldukça önemli bir konaklama merkezi olmuştur.

Bölgede hotel gibi konaklaya bileceğiniz yerlerin açılması konaklama ihtiyacının yanında eğlence adınada oldukça önemlidir.Bölgedeki bu yerlerde konaklamanın yanında eğlencede oldukça önemli hale gelmiştir.

0 yorum:

Leave a Comment

Back to Home Back to Top Foça Tatil. Theme ligneous