Foça Rehberi


Tatil için seçtiğiniz yer Foça ise bu yazımızı mutlaka okuyun.Foça ülkemizin eski zamanlarından kalan bir yerleşim birimidir. Geçmiş yıllarda oldukça gözde olan bu tatil bölgesi günümüzde de oldukça ilgi çekicidir.Foça'nın turizmde önemli bir bölge olmasının en önemli sebepleri arasında bölgede oldukça güzel olan bir denizin bulunmasıdır.Bu denizde doyasıya kadar yüzüp daha sonra Foça'nın o güzel restoranlarında karnınızı doyurmak size oldukça iyi gelecektir.

Foça'da tatil için konaklama yeri düşünüyor iseniz ise denizin karşısında bulunan oldukça güzel ve mütevazi otelleri tercih edebilirsiniz.

Foça'nın en sevilen faaliyeti ise kesinlikle tekne turlarıdır.Tekne turlarında Foça'nın o güzel denizinin tadına doyamayacaksınız.
Bölgede bulunan bir çok adayı gezme fırsatınıda yakalamanızı sağlayn bu tekne turları sizi oldukça güzel olan bir çok koyda yüzme imkanınıda sunar.

Foça'nın bir dieğr güzelliği ise akşam serinliğinde denize karşı oturmaktır.Arkadaşlarınızla oldukça hoş sohbetleride getiren bu analr Foça'da unutamayacağınız anlar arasında yerini alacaktır.

0 yorum:

Leave a Comment

Back to Home Back to Top Foça Tatil. Theme ligneous