Foça Gece Hayatı


Foça yaz aylarında oldukça fazla ziyaret edilen ve gençlerin gözdesi olan bir turizm bölgesidir.Bu bölgede yerli ve yabancı bir çok turist yaz aylarında eğlenmek için gelmektedir.Bu turistlerde başı yaşı daha genç olanlar çekmektedir.Bu genç tatil severler bögleye yaz sıcağının bunaltan havasından kurtulmak için ve eğlenmek için gitmektedir.Bölgedeki eğlence merkezlerinde gece saatlerinden itibaren sabaha kadar eğlenmektedirler.

Bu hizmetleri sağlamak için Foça'Ya bazı işletmeci ve yatırımcılar bar , disco gibi eğlence merkezleri açmışlardır.Bu eğlence merkezlerinde bir çok genç yapılan partilerde çılgınca eğlenmektedir.Genel olarak gece saatlerinde başlayan bu eğlenceler günün ilk ışıklarına kadar sürmektedir.

Geceleri bölgedeki bar , disco gibi eğlence merkezlerinde köpük partileri ve buna benzer partiler yapılmaktadır.Bu partiler oldukça fazla ilgi görmektedir.

Kısacası Foça'da gece hayatı oldukça hareketlidir.Bunun sebebi ise yaz aylarında bölgeyi ziyaret etmeye gelen genç yaştaki turistlerdir diyebiliriz.

0 yorum:

Leave a Comment

Back to Home Back to Top Foça Tatil. Theme ligneous